Leon Mak
Leon Mak

Online marketeer

LeisureTeam is genomineerd voor een Dutch Marketing Award

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Met trots mogen wij mededelen dat LeisureTeam bv genomineerd is voor de Dutch Marketing Award – categorie Marketing Start-up of the Year.

Elk jaar reiken NIMA, Adformatie en PIM de Dutch Marketing Awards uit! De Dutch Marketing Awards zijn de meest prestigieuze marketing awards die in Nederland gewonnen kunnen worden. Bedrijven die dit jaar in andere categorieën voorbij komen zijn onder andere Plus Supermarkten, Ajax, McDonalds, Vodafone/Ziggo en Auping. De vakjury in de categorie  Marketing Start-up of the Year bestaat uit: Chantal Groot Kormelink RM (CHANTALGK), Jaqueline Post RM (Maandag), Ronald Velten RM (IBM), Maryam Boonstra RM (PostNL) en Leroy van Osch (VodafoneZiggo)

Meer lezen over de Dutch Marketing Awards of je aanmelden voor de uitslag via livestream kan via onderstaande website.

Meer nieuws