Actief en Sportief Personeelsuitje

Met een actief en sportief personeelsuitje staat er gegarandeerd een gaaf personeelsuitje voor de deur. Met name wanneer je het belangrijk vindt dat jij en je collega’s gezond en actief bezig zijn. Goed voor zowel lichaam als geest! Bekijk onderstaand de favoriete sportieve personeelsuitjes van LeisureTeam.

Bekijk al onze actieve en sportieve personeelsuitjes

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Met bovenstaande activiteiten of sporten heb je vaak geen ervaring nodig. De ervaren hosts zullen rekening houden met het niveau van elk individu. Zo kan iedereen met een gerust hart meedoen! Om je personeelsuitje compleet te maken kunnen we op veel van de locaties ook catering verzorgen. Denk hierbij aan een foodtruck of een lekkere picknick. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een actief personeelsuitje en dan helpen we je graag verder.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over actieve en sportieve personeelsuitje

Laat je inspireren door de actieve en sportieve personeelsuitjes van LeisureTeam! Er is voor ieder wat wils in onze selectie van sportief aanbod. Leer bijvoorbeeld tafeltennis als een pro en win het toernooi tijdens een tafeltennisclinic! Of balanceer een middag op het water tijdens een sup workshop met tour. Jong of oud, ervaren of nog geen enkele kennis, dit maakt vaak niet uit. Ervaren instructeurs geven jullie namelijk met liefde en vooral veel enthousiasme de ins en outs van hun sport!

Competitieve deelnemers zitten ook goed met deze gave sportieve personeelsuitjes. Vaak wordt er namelijk nog wel een onderling wedstrijdje of toernooitje georganiseerd. Altijd goed om elkaar scherp te houden, maar uiteindelijk staat plezier voorop! Tussen ons aanbod zit vast en zeker een geschikt sportief personeelsuitje voor jouw groep. Daag elkaar uit en test elkaars doorzettingsvermogen en energie!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo