Avontuurlijk Bedrijfsuitje

Is jouw bedrijf avontuurlijk en hebben jullie behoefte aan een bedrijfsuitje dat jullie niet snel zullen vergeten? Met de avontuurlijke activiteiten van LeisureTeam bieden we jou en je collega’s een bedrijfsuitje vol met spanning, uitdagingen en fun.

Bekijk hier al onze avontuurlijke bedrijfsuitjes

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Hiernaast is het mogelijk om een avontuurlijk bedrijfsuitjes te combineren met bijvoorbeeld een picknick, diner of een ander soort activiteit geschikt voor bedrijven. Ook kunnen we het vervoer van A naar B verzorgen voor alle collega’s. Vraag een offerte aan en LeisureTeam helpt je graag verder om een avontuurlijk bedrijfsuitjes in #locatie te organiseren.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over avontuurlijke bedrijfsuitjes

Met een avontuurlijk uitje beleven jullie een middag vol avontuur en bij vele mogelijkheden voelen jullie de adrenaline door je lichaam gieren. Wanneer jullie de spanning op willen zoeken dan zijn de avontuurlijke uitjes van LeisureTeam perfect! Dit kan namelijk met veel van onze avontuurlijke uitjes. Voel bijvoorbeeld de spanning toenemen tijdens het klimmen en klauteren bij een outdoor activiteit of wanneer je met jouw team gaat voor de winst tijdens het lasergamen.

Hiernaast zijn er natuurlijk ook avontuurlijke uitjes die je in alle rust en met veel ontspanning kunt doen. Huur bijvoorbeeld een e-chopper en volg een prachtige route over de Veluwe! Of ga het water op tijdens een avontuurlijke boottrip. Allerlei activiteiten die op je bucket-list staan en waarvan het hoog tijd is dat deze eens afgestreept worden.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo