Avontuurlijk Teamuitje

Zijn jij en je collega’s avontuurlijk en hebben jullie behoefte aan een uitje dat jullie niet snel zullen vergeten? Met de avontuurlijke mogelijkheden van LeisureTeam bieden we jullie een teamuitje vol met spanning, challenges en plezier.

Bekijk alle avontuurlijke teamuitjes

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Ook kunnen we een avontuurlijk teamuitje gemakkelijk voor je combineren met een picknick, diner of een ander soort activiteit. Ook kunnen we het vervoer van A naar B verzorgen voor het gehele team. Vraag een offerte aan en we helpen je graag verder om een avontuurlijk teamuitje in te organiseren.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Waarom gaan voor avontuur?

Met een avontuurlijk uitje beleven jullie een middag vol avontuur en bij vele mogelijkheden voelen jullie de adrenaline door je lichaam gieren. Wanneer jullie de spanning op willen zoeken dan zijn de avontuurlijke uitjes van LeisureTeam perfect! Dit kan namelijk met veel van onze avontuurlijke uitjes. Voel bijvoorbeeld de spanning toenemen tijdens het klimmen en klauteren bij een outdoor activiteit of wanneer je met jouw team gaat voor de winst tijdens het lasergamen.

Hiernaast zijn er natuurlijk ook avontuurlijke uitjes die je in alle rust en met veel ontspanning kunt doen. Huur bijvoorbeeld een e-chopper en volg een prachtige route over de Veluwe! Of ga het water op tijdens een avontuurlijke boottrip. Allerlei activiteiten die op je bucket-list staan en waarvan het hoog tijd is dat deze eens afgestreept worden.

Bekijk ook deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo