Bedrijfsuitje in Vierhouten

Wist je dat onze bedrijfsuitje naast het hebben van veel plezier ook een leerzame ervaring kan zijn? Veel van de de bedrijfsuitjes op LeisureTeam resulteren in bepaalde skills waar jouw team in de toekomst nog veel aan zal hebben! Denk hierbij aan teambuilding of het leren van creatieve technieken.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Vierhouten

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Door het doel van je bedrijfsuitje te bepalen helpt dit je vervolgens bij de keuze welke soort activiteit je wilt gaan doen. Wil je met het uitje bijvoorbeeld bereiken dat de collega’s elkaar in een ontspannen setting beter leren kennen? Bekijk dan eens onze pagina met creatieve bedrijfsuitjes. Houden jullie toch meer van een competitief element en wil je je collega’s van wat frisse lucht en beweging bezorgen? Dan zou een sportieve activiteit een goede invulling kunnen zijn voor jullie bedrijfsuitje. Wordt het tijd de remmen eens goed los te gooien door een uniek feest te organiseren? Dan kan LeisureTeam je ook van een bedrijfsfeest op maat voorzien. Gaaf toch?!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Voordat je de zoektocht begint naar het meest geschikte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s is het belangrijk om vooraf te bedenken wat je doel is van het bedrijfsuitje. Gaat het jullie puur om wat leuks doen met het hele bedrijf of wil je werken aan teambuilding en relaties binnen het bedrijf of verschillende afdelingen? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de geselecteerde sportieve bedrijfsuitjes met een competitief element of ga juist voor een creatieve groepsactiviteit waar jullie met elkaar samenwerken om een prachtig kunstwerk te maken voor op kantoor.

Er zijn verschillende mogelijkheden in Vierhouten die op deze pagina te vinden zijn. Hopelijk word je hier direct enthousiast van. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt dan ontvang je spoedig meer informatie over het bedrijfsuitje. Ook kan je aangeven of je interesse hebt in een combinatie van meerdere bedrijfsuitjes en workshops.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo