Culinair Teamuitje

Ga voor echt lekker met één van de culinaire uitjes op LeisureTeam. Bakken, koken en samen proeven zorgt voor verbinding en vermaak tijdens jullie teamuitje. In de omgeving van #locatie zijn er verschillende mogelijkheden.

Bekijk al onze culinaire teamuitjes

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bovenstaand kun je de culinaire mogelijkheden bekijken en meer informatie vinden. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt zullen we contact met je opnemen om de opties door te nemen. Zo zorgen we ervoor dat we het leukste culinaire teamuitje voor je vinden!

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over culinaire teamuitjes

Een culinair uitje of workshop zal jullie volledig verrassen en een voldaan gevoel geven. Bij een unieke kookworkshop leren jullie allerlei keukentechnieken die ook in de toekomst goed van pas komen in je eigen keuken! Je bereidt samen een heerlijk 3 gangendiner of leert hoe je de perfecte taart bakt. In de keuken zijn jullie vrij om vragen te stellen en natuurlijk om na het koken of bakken jullie creaties te proeven.

Stap je liever niet in keuken maar wil je gaan voor een proeverij van bijvoorbeeld whiskey, wijn of bier? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk bij LeisureTeam. Deze kunnen vaak ook op jullie eigen locatie of bij jou thuis gefaciliteerd worden. Leuk als afwisseling van die standaard vrijdagmiddag borrel! Bovenal heb je de mogelijkheid tot het proeven van het product. Hiernaast leer je ook veel over verschillende processen en feitjes over hoe het product gemaakt wordt! Een complete beleving ervaar je dus met een culinaire uitje.

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo