Games & Quizzen Bedrijfsuitje

Wat is er leuker dan een competitief element tijdens jullie bedrijfsuitje? Kies dan één van de Games en Quizzen van LeisureTeam. Dit wordt zo’n bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden en waar je dus absoluut met jouw team bovenaan wilt eindigen.

Bekijk al onze games en quizzen als bedrijfsuitje

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Maak nieuwe herinneringen samen met je team door een keuze te maken uit één van de bovenstaand Games & Quizzen. Bij LeisureTeam kunnen we het door jou gekozen bedrijfsuitje gemakkelijk aanvullen met een borrelarrangement of een heerlijk diner. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan sturen we je de mogelijkheden toe.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over de Games & Quizen als bedrijfsuitje

Verras iedereen door een gezellige en spannende avond te organiseren met een toffe quiz of andere game! Tijdens een pubquiz kom je er achter welk team het meeste weet over de verschillende thema’s en bijbehorende vragen. Zo houd je elkaar scherp en maken jullie mooie herinneringen waar jullie nog vaak over na kunnen praten.

Of kies een escape room waarbij je met jouw groep een bizar mysterie op moet gaan lossen. Houd de tikkende klok in de gaten! Jullie krijgen maar 60 minuten de tijd. Wordt zo’n kleine ruimte je te veel en ga je liever voor vrijheid? Ga dan voor een gave citygame waarbij je puzzels en opdrachten moet oplossen. Tegelijkertijd leer je een toffe stad kennen en heb je ontzettend veel lol samen met jouw team. Aanrader!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo