Games & Quizzen Personeelsuitje

Worden jij en je collega’s goed fanatiek van wat competitie tijdens jullie personeelsuitje? Dan zou één van de Games en Quizzen van LeisureTeam een optie voor jullie zijn. Dit wordt zo’n personeelsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden en waar je dus absoluut met jouw team bovenaan wilt eindigen.

Bekijk al onze games en quizzen als personeelsuitjes

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Er zijn super toffe games en quizzen te doen voor jou en je collega’s. Velen kunnen op veel verschillende locaties verzorgd worden. Je kunt bovenstaand de opties bekijken. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt sturen we je graag meer informatie en vinden we een quiz of spel dat het beste bij jullie past.

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over de Games & Quizen als personeelsuitje

Verras iedereen door een gezellige en spannende avond te organiseren met een toffe quiz of andere game! Tijdens een pubquiz kom je er achter welk team het meeste weet over de verschillende thema’s en bijbehorende vragen. Zo houd je elkaar scherp en maken jullie mooie herinneringen waar jullie nog vaak over na kunnen praten.

Of kies een escape room waarbij je met jouw groep een bizar mysterie op moet gaan lossen. Houd de tikkende klok in de gaten! Jullie krijgen maar 60 minuten de tijd. Wordt zo’n kleine ruimte je te veel en ga je liever voor vrijheid? Ga dan voor een gave citygame waarbij je puzzels en opdrachten moet oplossen. Tegelijkertijd leer je een toffe stad kennen en heb je ontzettend veel lol samen met jouw team. Aanrader!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo