Games & Quizzen

Wanneer jullie elkaar graag scherp houden en van een beetje competitie niet benauwd worden dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de pagina. Zo bezorg je iedereen van een gezellige en spannende middag door bijvoorbeeld een toffe quiz of andere game te organiseren!

Bekijk hier alle game & quiz uitjes

Filter

Tijdens een pubquiz kom je er achter welk team het meeste weet over de verschillende thema’s en bijbehorende vragen. Zo houd je elkaar scherp en maken jullie mooie herinneringen waar jullie nog vaak over na kunnen praten.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over Games & Quizzen

Kies bijvoorbeeld en escape room waarbij je met jouw groep een bizar mysterie op moet gaan lossen. Houd de tikkende klok in de gaten! Jullie krijgen maar 60 minuten de tijd. Wordt zo’n kleine ruimte je te veel en ga je liever voor vrijheid?

Ga dan voor een gave citygame waarbij je puzzels en opdrachten moet oplossen. Tegelijkertijd leer je een toffe stad kennen en heb je ontzettend veel lol samen met jouw team. Aanrader!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo