Groepsuitje in de Natuur

Nederland heeft zoveel moois te bieden! Trek daarom met je vrienden, familie of vrienden eens de natuur in. Bij LeisureTeam hebben we de leukste groepsuitjes in de frisse lucht geselecteerd. Van in het water, tot in de duinen! Beleef het samen met jouw groep.

Bekijk hier al onze groepsuitjes in de natuur

Filter

LeisureTeam kan jullie vriendenuitje in de natuur makkelijk voor je combineren met andere toffe outdoor activiteiten. Vraag een offerte aan en we adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over groepsuitjes in de natuur

Verras iedereen met een frisse en gezellige groepsactiviteit in de natuur. Het is bijvoorbeeld heerlijk om met z’n allen uit te waaien op het strand of in het bos. Een uitje in de mooie Nederlandse natuur kan al snel niet meer stuk. Het mooie is dat hier ook van alles mogelijk is. Dus twijfel niet en maak van de mogelijkheid gebruik om een dagje samen de natuur in te trekken.

Met een uitje in de natuur gaat ontspanning met inspanning vaak erg goed samen. Werk je eerst in het zweet tijdens het wadlopen en geniet vervolgens van een heerlijke picknick met prachtige vergezichten. Zo komen alle deelnemers weer tot rust. Een uitje in de natuur is dus goed voor zowel lichaam als geeft. Samenvattend; Nederland heeft zoveels moois te bieden. Die kans willen we zeker niet laten liggen bij LeisureTeam. Jij toch ook niet?!

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo