Groepsuitje in Beverwijk

Wat gaaf dat jij een groepsuitje wilt gaan organiseren in Beverwijk! Met LeisureTeam zijn er allerlei groepsuitjes mogelijk. Van heerlijke proeverijen tot samen creatief worden. Al onze groepsuitjes resulteren in een hoop plezier en gezelligheid.

Bekijk hier al onze Groepsuitjes in Beverwijk

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bestudeer rustig het aanbod van toffe groepsuitjes in Beverwijk op onze website. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan voor een groepsuitje naar keuze. Je ontvang dan binnenkort meer informatie en een prijsindicatie voor het groepsuitje!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Er zijn allerlei verschillende soorten toffe groepsuitjes beschikbaar om een knallende dag te organiseren. Bij LeisureTeam vinden we het ontzettend belangrijk om tijd en moeite in het organiseren van een groepsuitje te steken. Waarom vinden wij dit? Omdat het heel belangrijk is voor de gehele groepsdynamiek, ook in de toekomst. Door te werken aan mooie momenten en herinneringen samen, wordt jullie groep alleen maar hechter en kan er nog lang over jullie groepsuitjes nagepraat worden.

Zoals vermeld hebben we veel verschillende mogelijkheden. Door vooraf na te denken over het doel van jullie groepsuitje wordt het makkelijker om de juiste soort activiteit te vinden. Wanneer je bijvoorbeeld wilt gaan werken aan de verstandhoudingen tussen de collega’s en zorgen voor verbinding, bekijk dan eens de teamuitjes op onze teambuilding pagina. Is je doel bijvoorbeeld om samen te relaxen en plezier te hebben? Verras je collega’s, vrienden of familie dan met een heerlijk culinair groepsuitje. Leer over het brouwproces van heerlijke bieren of maak met je collega’s je eigen cocktail of mocktail. Verdienen je collega’s wat frisse lucht? Waai dan heerlijk uit op het strand of ga samen het bos in met een groepsuitje in de natuur.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo