Groepsuitje in Eindhoven

Wat tof dat jij en je vrienden, familie of collega’s samen een groepsuitje willen organiseren in Eindhoven! Bij LeisureTeam hebben we vele groepsuitjes verspreid over Nederland. We willen er zeker van zijn dat we jouw groep de leukste activiteit bieden. We adviseren je daarom graag met en over ons aanbod.

Bekijk hier al onze Groepsuitjes in Eindhoven

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over de groepsuitjes in Eindhoven. Wil je liever samen iets maken zoals een heerlijk diner of een kunstwerk óf ga je voor een educatief groepsuitje onderhandelen of lachen? Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Er wordt dan met veel plezier meer informatie met je gedeeld.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Het kan soms best een opgave zijn om het groepsuitje te organiseren. Dit komt voornamelijk omdat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen alle groepsuitjes en workshops die mogelijk zijn in Nederland. LeisureTeam helpt je graag bij het maken van deze keuze! Onze groepsuitjes hebben we speciaal geselecteerd. Ze brengen veel plezier en gezelligheid teweeg, maar hebben vaak ook een achterliggend doel zoals de samenwerking binnen de groep verbeteren of om elkaar beter te leren kennen.

Groepsuitjes delen we onder in verschillende soorten activiteiten. Wanneer je eenmaal het doel van je groepsuitjes hebt bepaalt kun je nagaan welke soort activiteit hier het best bij aansluit. Wil je bijvoorbeeld werken aan de relaties binnen jouw groep van collega’s, vrienden of familie? Bekijk dan eens de groepsuitjes op onze teambuilding pagina. Houd je van een competitief element en wil je met jouw groep in de frisse lucht van wat beweging bezorgen? Dan zou een sportief groepsuitje groepsuitje wat voor jullie kunnen zijn! Toch op zoek naar wat meer ontspanning en werken aan creativiteit? Dan adviseert LeisureTeam je graag met deze creatieve groepsuitjes.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo