Groepsuitje in Giethoorn

Leuk dat je met je vrienden, familie of collega’s een groepsuitje wilt gaan doen! In Giethoorn zijn er allerlei groepsuitjes mogelijk. Wij helpen je dus graag verder. Je kunt een keuze maken uit de opties afgebeeld op deze pagina. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk wat jullie na afloop mee naar huis kunnen nemen en of ga een actieve uitdaging aan.

Bekijk hier al onze Groepsuitjes in Giethoorn

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Op deze pagina kan je de mogelijkheden van groepsuitjes vinden in Giethoorn. We kunnen ook goed verschillende groepsuitjes voor jullie combineren om er een goed gevulde dag van te maken! Als evenementenbureau pakken we dit graag met je op en kunnen meerdere uitjes op locatie voor je gecombineerd worden.

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Onze groepsuitjes kunnen vaak op vele verschillende locaties in Nederland gefaciliteerd worden. Maar nu moet je nog op zoek naar het antwoord op de vraag welk groepsuitje de juiste keuze is. Voordat je gaat starten met de zoektocht naar het meest geschikte groepsuitje helpt het om vooraf inspiratie op te doen en na te denken waar jullie voorkeur en interesse naar uitgaat. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alle deelnemers met elkaar te laten samenwerken tijdens een teambuilding activiteit. Het groepsuitje zal dan positieve invloed hebben op de dynamiek in de groep. Daarnaast hebben we natuurlijk ook veel groepsuitjes waar plezier en fun voorop staat!

Voor je groepsuitje kan je een keuze maken uit verschillende soorten activiteiten. Zo kan je je team ook blij maken met een heerlijk culinair groepsuitje. Proef heerlijke wijnen of leer hoe je je eigen cocktails of mocktails shaked. Dan kunnen jullie het op kantoor of thuis nog eens overdoen. Of neem eens een kijkje op onze pagina met allerlei toffe sportieve groepsuitjes. Ga samen lekker uitwaaien op het strand of zoek een toffe ervaring op op de veluwe. Ideaal om met jouw team van collega’s, vrienden of familie in beweging te komen.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo