Groepsuitje in Meppel

Heb je creatieve vrienden of wil jij jouw familie of collega’s wel eens van wat beweging bezorgen? Dan zit je bij LeisureTeam goed! Kies voor één van de groepsuitjes in Meppel! Wij helpen je namelijk graag verder om het groepsuitje te organiseren.

Bekijk hier al onze Groepsuitjes in Meppel

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Maak nieuwe herinneringen met je vrienden, familie of collega’s tijdens één van de groepsuitjes op deze pagina. We helpen je graag met het plannen van jouw groepsuitje in Meppel. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt wordt er gedetailleerde informatie en een prijsopgave verstuurd.

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte groepsuitje voor jou en je familie, vrienden of collega’s is het belangrijk om vooraf na te gaan wat je met het groepsuitje zou willen bereiken. Gaat het jou en je groep voornamelijk om wat leuks doen samen of willen jullie liever samen aan de slag gaan met de relaties binnen de groep en werken aan jullie teamwork. Kijk rustig rond en bekijk welk groepsuitje jouw interesse opwekt. Ook is er een mogelijkheid om LeisureTeam als eventbureau in te zetten voor een samengesteld programma op maat. We zullen dan in overleg een programma maken van verschillende activiteiten om op deze manier een onvergetelijk dag te verzorgen voor jouw groep.

Wanneer je het doel van het groepsuitje eenmaal voor jezelf en je vrienden, familie of collega’s hebt bepaalt kun je gaan kijken welk soort activiteit hier het beste bij aansluit. Is jou doel bijvoorbeeld om een onvergetelijk groepsuitje te verzorgen waar je met jouw groep nog lang over na zal praten? Bekijk dan eens onze favoriete avontuurlijke groepsuitjes eens. Leg je liever de focus op de onderlinge samenwerking en relaties binnen je team dan kun je gaan voor een echte teambuilding activiteit. Of verdienen je collega’s wat vrijheid en frisse lucht? Neem dan een kijkje op onze pagina met een selectie van groepsuitjes in de natuur.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo