Groepsuitje in Schagen

In Schagen zijn er allerlei activiteiten voor jouw groep mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een activiteit met je vrienden, familie of collega’s. Elke samenstelling kunnen wij verzekeren van een super leuke dag. We hebben hiervoor de gaafste activiteiten voor je groep geselecteerd. Het doel is natuurlijk om samen veel plezier te hebben én het kan ook ontzettend waardevol zijn voor je gezelschap.

Bekijk hier al onze Groepsuitjes in Schagen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Maak nieuwe herinneringen met je vrienden, familie of collega’s tijdens één van de groepsuitjes op deze pagina. We helpen je graag met het plannen van jouw groepsuitje in Schagen. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt wordt er gedetailleerde informatie en een prijsopgave verstuurd.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte groepsuitje voor jou en je familie, vrienden of collega’s is het belangrijk om vooraf na te gaan wat je met het groepsuitje zou willen bereiken. Gaat het jou en je groep voornamelijk om wat leuks doen samen of willen jullie liever samen aan de slag gaan met de relaties binnen de groep en werken aan jullie teamwork. Kijk rustig rond en bekijk welk groepsuitje jouw interesse opwekt. Ook is er een mogelijkheid om LeisureTeam als eventbureau in te zetten voor een samengesteld programma op maat. We zullen dan in overleg een programma maken van verschillende activiteiten om op deze manier een onvergetelijk dag te verzorgen voor jouw groep.

Wanneer je het doel van het groepsuitje eenmaal voor jezelf en je vrienden, familie of collega’s hebt bepaalt kun je gaan kijken welk soort activiteit hier het beste bij aansluit. Is jou doel bijvoorbeeld om een onvergetelijk groepsuitje te verzorgen waar je met jouw groep nog lang over na zal praten? Bekijk dan eens onze favoriete avontuurlijke groepsuitjes eens. Leg je liever de focus op de onderlinge samenwerking en relaties binnen je team dan kun je gaan voor een echte teambuilding activiteit. Of verdienen je collega’s wat vrijheid en frisse lucht? Neem dan een kijkje op onze pagina met een selectie van groepsuitjes in de natuur.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo