Groepsuitje in Sittard

Wil jij graag een groepsuitje doen in Sittard met een groep van leuke collega’s, vrienden of familie? In ieder geval ben je bij LeisureTeam aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld samen met jouw groep een actieve uitdaging aan en maak het jullie tofste dagje of weekendje weg ooit. Een groepsuitje zorgt voor veel lol, onderlinge competitie en een een voldaan gevoel voor jou en je gezelschap

Bekijk hier al onze Groepsuitjes in Sittard

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk op deze pagina al onze groepsuitjes! Na een offerte aanvraag ontvang je een prijsindicatie en alle informatie over het uitje. Hiernaast kunnen we ook een programma op maat voor je samenstellen van een combinatie van meerdere groepsuitjes. Super gaaf voor een goed gevulde dag voor jouw groep. Geef dit dan aan met je offerteaanvraag.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Er zijn erg veel mogelijkheden voor groepsuitjes in Nederland waardoor we begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hierdoor kan de keuze voor het juiste groepsuitje nog niet eens zo makkelijk zijn. Hier helpen we je graag mee. We geven je graag ideeën voor een super tof groepsuitje! Wij hebben namelijk de leukste groepsuitjes in Nederland alvast voor je geselecteerd. Wat je hiernaast goed kan helpen is bedenken wat het doel is van het groepsuitje. Wat wil je bereiken deze dag? Wil je bijvoorbeeld focussen op een betere samenwerking? Of gaat het er vooral om dat de groep kletsend een ontspannende workshop volgen?

Je kunt met je groepsuitje alle kanten op! Fijn, maar vaak maakt dit het maken van een keuze lastig. Wanneer je eenmaal hebt nagedacht wat jij uit de dag wilt halen dan wordt het vaak makkelijk om een keuze te maken voor een bepaalde soort activiteit. Wil je het liefst gaan genieten met je collega’s, vrienden of familie van een lekkere proeverij of een spectaculaire cocktail workshop met één van onze culinaire groepsuitjes? LeisureTeam brengt je graag op overheerlijke ideeën! Of neem eens een kijkje op onze avontuurlijke groepsuitjes pagina. Over deze groepsuitjes valt er altijd genoeg na te bespreken en zal het groepsuitje niet snel vergeten worden. Een andere optie kan zijn om samen unieke creaties te maken door voor een creatief groepsuitje te kiezen!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo