Personeelsuitje in Helmond

Zin om eens iets bijzonders te doen tijdens jullie personeelsuitje in Helmond? Dan helpen wij je graag met onze selectie van personeelsuitjes! Met veel plezier organiseren en plannen we een gave ervaring voor jou en je collega’s. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en ons advies om van jou personeelsuitje een succes te maken.

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Helmond

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Op deze pagina kun je alle personeelsuitjes vinden die mogelijk zijn in Helmond! Laat ons weten waar jou interesse naar uitgaat en dan wordt er snel contact met je opgenomen om jullie personeelsuitje te verwezenlijken. Wij denken graag met je mee en kunnen adviseren over het combineren van verschillende uitjes met een ander doeleinde op zo je personeelsuitje compleet te maken!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

We hebben personeelsuitjes die op vele locaties in Nederland gefaciliteerd kunnen worden. We kunnen dus ook jullie kant op komen! Voordat je je zoektocht begint naar een geschikt personeelsuitje is het goed om vooraf inspiratie op te doen en te bedenken waar je voorkeur naar uitgaat. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om medewerkers te laten samenwerken, zodat het personeelsuitje ook positieve gevolgen zal hebben op de werkvloer. Daarnaast hebben we ook personeelsuitjes waar plezier en fun voorop staat, maar ook mogelijkheden die de competitiviteit van de collega’s zullen testen en hun doorzettingsvermogen.

Personeelsuitjes delen we onder in verschillende categorie√ęn. Wanneer je eenmaal het doel van je personeelsuitje hebt bepaalt kan je eens kijken welke soort activiteit hier het best bij aansluit. Wil je bijvoorbeeld werken aan de relaties binnen verschillende afdelingen of wil je dat afdelingen beter met elkaar leren samenwerken? Bekijk dan eens de personeelsuitjes op onze teambuilding pagina. Wil je je collega‚Äôs wat frisse lucht en beweging bezorgen √©n deinsen jullie niet terug van wat competitie? Dan zou een sportief personeelsuitje wat voor jullie kunnen zijn! Toch op zoek naar wat meer ontspanning en werken aan creativiteit? Dan adviseert LeisureTeam je graag met deze creatieve personeelsuitjes.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo