Personeelsuitje in Hulst

Ga de strijd aan tegen je collega’s of werk samen tijdens een sportief personeelsuitje van LeisureTeam in Hulst. Er zijn veel personeelsuitjes met een competitief element waardoor het personeelsuitje een tof avontuur wordt en veel lol bezorgd. Dit wordt zo’n dag met je collega’s waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Hulst

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over de personeelsuitjes in omgeving Hulst. Bij LeisureTeam kunnen we het door jou gekozen personeelsuitje gemakkelijk aanvullen met een borrelarrangement of een heerlijk diner. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan sturen we je snel de opties toe.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Er zijn allerlei verschillende soorten personeelsuitjes beschikbaar. Dit kan het lastig maken om een keuze te maken welk uitje het meest geschikt is voor jou en je collega’s. Voordat je een keuze gaat maken kan het je helpen om bij jezelf na te gaan welk doel je met het personeelsuitje zou willen bereiken. Willen jullie vooral samen zijn en bijvoorbeeld met je handen iets leren maken of willen jullie liever in teams gaan samenwerking met een competitief spel of quiz? Met LeisureTeam hebben we allerlei mogelijkheden. Kijk rustig rond op onze website en neem contact op indien nodig.

Zoals vermeld hebben we veel verschillende mogelijkheden voor personeelsuitjes. Door het doel van het personeelsuitje vooraf te bepalen wordt het makkelijker om het juiste teamuitje te vinden. Wanneer je wilt werken aan de onderlinge verstandhoudingen en wilt zorgen voor connectie, neem dans eens een kijkje op onze teambuilding pagina. Wil je gaan voor een competitief element om alle collega’s uit te dagen? Dan kan een leuk actief en sportief personeelsuitje teamuitje wat voor jullie betekenen! Ben je toch op zoek naar een uitje waar iedereen kan relaxen en ook gelegenheid is om rustig te kunnen bijpraten. Dan adviseren we je graag met onze creatieve personeelsuitjes. Heb je daarnaast wel eens gedacht aan een personeelsfeest? Hier hebben we met LeisureTeam hele toffe mogelijkheden voor.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo