Personeelsuitje in Meppel

Bij LeisureTeam hebben wij de leukste personeelsuitjes voor jou en je familie in omgeving Meppel. We hebben volop activiteiten geschikt voor families om uit te kiezen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jou en je familie. Gaan jullie voor avontuur of bereiden jullie liever samen een professioneel drie gangen diner?

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Meppel

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt wordt alle informatie naar je toegestuurd en wordt je verder geholpen om het personeelsuitje te realiseren. Wij denken ook graag met je mee om bijvoorbeeld verschillende uitjes met een ander doeleinde met elkaar te combineren. Bekijk op deze pagina het aanbod in omgeving Meppel.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Wanneer je een personeelsuitje organiseert is het doel vaak dat alle medewerkers plezier zullen hebben met elkaar, wat vervolgens de sfeer op de werkvloer ook weer ten goede doet! Je kan dit bijvoorbeeld bereiken door te kiezen voor een teambuilding activiteit of voor gezellig samen zijn in een ontspannen sfeer met een proeverij. Zo leren de collega’s elkaar beter kennen in andere setting en verzorgen we een super leuk en geslaagd personeelsuitje. Wij zien een personeelsuitje als geslaagd wanneer de collega’s elkaar beter en op een andere manier hebben leren kennen en wanneer het positieve gevolgen zal hebben voor de samenwerking en het teamgevoel!

Je kunt met personeelsuitjes eigenlijk alle kanten op gaan. Wil je bijvoorbeeld gaan genieten met alle medewerkers van een heerlijke proeverij of leer je liever cocktails maken tijdens een spectaculaire cocktail workshop? Dat kan met één van onze culinaire personeelsuitjes? LeisureTeam brengt je graag op overheerlijke ideeën! Of bekijk eens onze pagina met allerlei educatieve personeelsuitjes. Denk hierbij aan een creatieve battle of een hilarische quiz. Of heb je zin in een écht feestje? Bekijk dan onze personeelsfeest aanbod eens.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo