Personeelsuitje in Nijmegen

Op zoek naar een tof personeelsuitje in Nijmegen? Voor jou en je collega’s zit je goed bij LeisureTeam. Wij hebben namelijk volop toffe personeelsuitjes! Organiseer voor je collega’s bijvoorbeeld een uitdagend actief personeelsuitje, of ga voor een creatieve activiteit met een gezellige schilderworkshop!

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Nijmegen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

We kunnen ook goed verschillende uitjes voor jullie combineren om er een complete personeelsdag of zelfs feest van te maken! LeisureTeam zal dit dan als evenementenbureau oppakken en kan meerdere uitjes/workshop op locatie voor je combineren. Op deze pagina vind je in ieder geval alle teamuitjes die mogelijk zijn in Nijmegen.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Een keuze maken voor het juiste personeelsuitje is vaak zo makkelijk nog niet. Er zijn zoveel mogelijkheden in Nederland dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Hier helpen we je graag bij. Wij hebben namelijk de leukste personeelsuitjes in Nederland alvast voor je geselecteerd. Wat je ook goed kan helpen is door van te voren na te gaan wat het doel is van jullie personeelsuitje. Wat wil je bereiken deze dag? Wil je bijvoorbeeld winst behalen door te focussen op een betere samenwerking of efficiency? Of gaat het er vooral om dat de collega’s elkaar in een rustige setting beter leren kennen?

Tijdens je personeelsuitje zijn er talloze mogelijkheden. LeisureTeam brengt je graag op toffe ideeën. Je kan alle medewerkers bijvoorbeeld verrassen met een overheerlijk culinair personeelsuitje. Hier mag natuurlijk geproefd en gegeten worden. Welke collega wordt hier nu niet blij van? Of je kan bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op onze pagina met creatieve personeelsuitjes. Ideaal om met jouw team van collega’s te doen! Heb je nu echt zin in een feestje? Dan ben je bij LeisureTeam aan het juiste adres. Onze grootste passie is namelijk het organiseren van personeelsfeesten en themafeesten. Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo