Kerstborrel op kantoor

Een goede optie om er zeker van te zijn dat de kerstborrel echt doorgaat en kan knallen is om dit te organiseren op kantoor. De 1,5 meter regel is er af en samenkomen in gezelschappen mag weer. YES! Nodig iedereen uit op kantoor en organiseer een goede borrel met bijvoorbeeld een heerlijk buffet.

Bekijk hier alle kerstborrel activiteiten voor op kantoor

Filter

Uitjesmarkt kan je natuurlijk helpen om de kerstborrel op kantoor te organiseren. Neem dan via het contactformulier contact op. Dan nemen we snel contact met je op. Van versiering tot lekkere hapjes. Het kan allemaal. In kerststijl natuurlijk!

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over de kerstborrel op kantoor

Wanneer je de kerstborrel zelf al aan het organiseren bent dan is het een leuk idee om de middag compleet te maken met een toffe kerstactiviteit of kerstworkshop. Gewoon bij jou op kantoor!

We hebben de opties voor je uitgezocht. Al deze uitjes komen naar jou toe. Geen lange afstanden reizen en de hosts nemen alle benodigdheden mee. Wel zo handig. Klik op onderstaande knop en kom te weten wat er mogelijk is.

Dit vonden andere mensen

 • A lovely event!

  ‘Yes, it was a lovely event! I have heard only good things about the quiz and the painting workshop. Thank you so much for arranging it.’

 • Iedereen heeft genoten!

  ‘We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. De kerstdecoraties maakte er een mooie ruimte van en iedereen heeft genoten van de quiz. Bij deze wou ik je graag nog even bedanken voor je samenwerking en voor je flexibiliteit! Hopelijk kan Leisureteam vaker wat betekenen voor Saxion.’

 • Zeer geslaagd feest!

  ‘Het was een zeer geslaagd feest, wij hebben eigenlijk alleen maar positieve geluiden gehoord 😊
  Van veel collega’s gehoord dat ze ontzettend hebben genoten van alles, het leuke spel, het heerlijke eten en de gezellige aankleding van de ruimte ook.’

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo