Vacatures
Werken bij Leisureteam
Vacatures
Op dit moment zijn er 2 vacatures bij LeisureTeam:

MeewerkStage UX Design / Online marketing

De stage:
Wij bieden jou een unieke meewerkstage op het snijvlak van UX Design en Online marketing. Een stage waarbij jouw werkzaamheden ook écht live gaan en waar je op die manier dan ook echt iets van opsteekt. 

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met de realisatie van het nr. 1 platform voor kerstpakketten. Wij hebben een uniek idee wat de markt gaat opschudden, jij mag meehelpen met de realisatie. Je werkt mee aan het maken van SEO-proof landingspagina’s, slimme campagnes en projecten die bijdragen aan een hoger conversiepercentage. Hier komt een gezonde dosis front-end ontwikkeling bij kijken, maar dankzij het door ons gebruikte CMS is dat ook te doen als je geen programeerkennis hebt. 

Je leert alles over SEO, SEA, conversie en nog veel meer op het gebied van online marketing.

Dit ben jij:

Jij bent een enthousiaste, leergierige student die graag praktijkervaring opdoet. Je gedijt het beste in een omgeving waarin je veel vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt.

Dit bieden wij:

– Een goede stagevergoeding
– Gezellige vrijdagmiddagborrels
– Meer dan 30 ervaren online marketing collega’s waar je van kunt leren
– Werken op ons kantoor in Ermelo, Amersfoort of thuis: het kan allemaal

Over ons:
LeisureTeam bv is de onderneming achter vier succesvolle ondernemingen die allen zijn opgericht in coronatijd: OrigineelPakket.nl, SocialSpel.nl, Onlinebedrijfsuitjes.nl & 1.5meterpakket.nl 

Meer dan 200.000 personen deden inmiddels mee met een van onze online uitjes. Voor deze unieke prestatie is LeisureTeam op het podium geëindigd van de KvK Impact Award. Ook De Stentor, De Ondernemer, PV Magazine, Omroep Gelderland en diverse lokale media hebben inmiddels aandacht besteed aan LeisureTeam bv

LeisureTeam staat voor persoonlijke aandacht, interactieve activiteiten en originele ideeën. Het is een initiatief van de Veluwse ondernemers Jeroen Bos (28) en Paul Leune (35) van LeadLogic, digital marketing voor organisaties die willen groeien, en Chris Mulder (30) van Overtocht.nl, dé specialist voor ferry overtochten in Europa.

Ons team bestaat nu uit meer dan 10 vaste collega’s, 70 enthousiaste spelbegeleiders (op afstand) en 50 logistieke collega’s voor de feestdagen,  veelal afkomstig uit branches die gebukt gaan onder de huidige coronamaatregelen.

Interesse?
Stuur dan een e-mail naar Jeroen Bos, via jeroen@leadlogic.nl. We horen graag van je!

Online game operator

Wil jij meewerken aan de succesvolle begeleiding van onze online games?

Neem dan contact op met Julia, via julia@leisureteam.nl

Video.
Video: LeisureTeam op het podium van de KvK impact award 2020