Veel gestelde vragen

Met zijn lach, zang en moppen zorgt Andre er een uur lang live voor dat jullie team compleet dubbel ligt van het lachen. Daarnaast is André erg geïnteresseerd in wat jullie precies doen. Maar dat is toch echt iets anders dan zingen…. Geloof ons, dit wordt echt hilarisch! André zal op jullie gekozen moment in de digitale bedrijfsborrel stappen. Lever ons de video call link aan en dan zal hij jullie een uur komen vermaken!

André zou zeggen: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Minimaal aantal van 20 personen met een maximum aantal van 200 personen. Onder de 20 personen kan ook en in dit geval hanteren we een vaste prijs van €200,-.

Om toch een beetje in verbinding te blijven tijdens het thuiswerken, organiseren veel bedrijven wekelijks een digitale borrel. In een Zoom- Teams- of Meetcall komt iedereen bij elkaar en wordt de week doorgenomen. Soms is wat extra vermaak hierbij toch wel gewenst! Hiervoor hebben wij André.

Met zijn lach, zang en moppen zorgt Andre er een uur lang live voor dat jullie team compleet dubbel ligt van het lachen.  Soms kan hij best nog wel eens blijven hangen! Als het gezellig is..

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wanneer je een aanvraag doet voor een dag en moment naar keuze zullen wij de beschikbaarheid van André nagaan en kijken of dit passend is. In principe zou dit event elke dag kunnen.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl