Veel gestelde vragen

Sporten bij Fit Infinity is iets wat je geprobeerd moet hebben! De trainingen zijn gevarieerd en focussen op conditie, kracht en samenwerking. Iedereen is welkom van beginners tot gevorderd. Speciaal voor onlinebedrijfsuitjes.nl hebben ze nu ook een online bootcamp ontwikkeld.

 

Samenvattend werkt de bedrijfsbootcamp als volgt

  1. Wanneer er een datum en tijd bekend is zouden wij graag willen weten of de deelnemers zich in 1 ruimte bevinden of vanuit huis uit de workout gaan doen
  2. Je zet een VideoCall op met alle deelnemers en laat ons weten via welke link de instructeur van Fit Infinity kan inloggen
  3. De online bootcamp kan beginnen!

Vanaf 12 personen t/m 100 personen. Mocht je met meer dan 100 personen willen bootcampen dan kan dat natuurlijk ook! We kunnen de groep dan onder 2 subgroepen verdelen.

De bootcamp is speciaal bedacht voor de thuiswerkende collega’s die samen de uitdaging aan willen gaan. Dit uitje staat garant voor veel plezier en een goede sessie teambuilding!

De gehele bootcamp duurt ongeveer 45 tot 50 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

De Online Bedrijfs Bootcamp is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond! Doe bij ons een aanvraag wanneer jullie willen gaan bootcampen dan kijken wij wat er mogelijk is.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl