Veel gestelde vragen

Onze online Bierproeverij is een unieke activiteit waarbij je samen vanuit een videocall een leerzame rondleiding door de brouwerij van Hert Bier krijgt onder het genot van een paar speciaalbiertjes.

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Zodra je een online reservering hebt gedaan, krijg je van ons meteen een formulier om de adressen (of het adres) waar de bierpakketjes naar toe moeten, door te geven. Wij zorgen ervoor dat de biertjes dan op tijd bezorgd worden.
  2. In de reserveringsbevestiging vind je de link naar de videocall waarin de interactieve videorondleiding en bierquiz gepresenteerd wordt. Deel deze met je groepsgenoten en zorg dat je op het ‘moment supreme’ er klaar voor zit.
  3. Tijdens de rondleiding zijn er drie proefmomenten die duidelijk aangegeven worden. Ieder biertje kun je beoordelen via een proefformulier. 
  4. Tussendoor kun je ook meedoen met de bierquiz. Zorg ervoor dat je je telefoon bij de hand en opgeladen hebt, want via je telefoon kun je je antwoorden geven 

Proost!

Je kunt meedoen vanaf 8 personen. Voor alle gezelschappen tot 80 personen kun je een tijd selecteren en de boeking afronden. Je volgt samen met eventuele andere deelnemers de rondleiding maar hoort of ziet hen niet, en zij jou niet natuurlijk. Wél speel je de bierquiz tegen de andere deelnemers. Wij delen tussenstanden en gebruiken hiervoor de naam die jij tijdens de bierbeleving opgeeft.

Wil je voor meer dan 80 personen reserveren of kan je niet met Ideal betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Het is ook mogelijk om deze bierproeverij op een eigen tijdstip en volledig exclusief met eigen collega´s, vrienden of familie te spelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook 😉)

We hebben drie werkdagen nodig om het bier bij jou of jullie thuis te bezorgen. 

Nee, wij sturen drie bieren op die een mooi geheel vormen in deze proeverij. Het gaat om een witbier, bockbier en een tripel bier.

Niet zoveel 😄

Wij zorgen vooraf voor de speciaalbiertjes, een glas en opener. Jij hebt alleen toegang tot het internet nodig en een laptop/computer/tablet én smartphone nodig.

Op de laptop/computer/tablet bekijk je de rondleiding en via je smartphone doe je mee aan de bierquiz en beoordeel je de biertjes.

Uiteraard is 18 de minimale leeftijd om mee te kunnen doen.

De kosten per persoon zijn € 21.95, exclusief verzendkosten. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de bierpakketjes op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

Betalen kan snel en veilig via iDeal.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in Coronatijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl