Veel gestelde vragen

 

Een goede keuze wanneer je de passie voor chocolade met je collega’s deelt! Dit is een overheerlijke workshop met een goede combinatie van educatie en entertainment. De begeleiding van de proeverij wordt gedaan door een gecertificeerde chocolade sommelier: Lauriane.

 

Samenvattend werkt de chocoladeproeverij als volgt:

  1. Wanneer de boeking gemaakt is sturen we jullie een link waar je de adressen van de deelnemer online kunt uploaden
  2. Alle deelnemers ontvangen thuis het proefpakket met chocoladerepen, instructies en achtergrondinformatie
  3. Je zet een VideoCall op met alle deelnemers en laat ons weten via welke link Lauriane kan inloggen
  4. Laurianne zal een interactieve workshop starten en de proeverij kan beginnen!

De chocolade proeverij kun je minimaal met 12 personen spelen t/m 40 personen in 1 meeting. Met meer personen kan natuurlijk ook! Dan kunnen we de groep onderverdelen in subgroepen!

Beleef samen een overheerlijk chocolade avontuur! Wil je de wetenschap en kunst van het proeven leren beheersen? Dan is deze proeverij écht iets voor jou. Ontdek het verhaal achter elke reep en leer hoe chocolade wordt verbouwd en gemaakt. Het is een fantastische manier om meer te weten te komen over chocolade, om samen met je collega’s weer eens iets leuks te doen én een briljant excuus om jezelf te trakteren!

De gehele proeverij duurt ongeveer 45 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

De Online Chocolate Experience is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond, op de zondag na. Doe bij ons een aanvraag wanneer jullie willen gaan proeven dan kijken wij wat er mogelijk is!

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl