Veel gestelde vragen

Een dag voor de activiteit ontvangen jullie een pakket met daarin de ingrediënten en de materialen om in totaal 3 cocktails zelf te kunnen maken. 

D.m.v. een zoom sessie komen jullie in contact met de cocktail experts die jullie alle ins en outs zal leren van cocktails maken. Tijdens de cocktailworkshop worden er 3 cocktails gemaakt. De mogelijkheid is er om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken! Tussendoor wordt er een leuke cocktail quiz aangeboden. Dit wordt op een leuke speelse manier gedaan. 

Speciaal voor de decembermaand:

De cocktailworkshop is voor de decembermaand ook te reserveren als speciale kersteditie! Ontvang in het cocktailpakket toffe kerstattributen om de cocktails (en jezelf) te garneren. De kosten hiervan zijn €4,95 exl BTW per pakket.

Je kunt de cocktail workshop doen vanaf 20 personen tot 500 personen. Voor groepen vanaf 10 personen rekenen we onder de 20 personen 50% extra per deelnemer.

Leer samen met je collega’s 3 heerlijke cocktails maken. Kom alles te weten over verschillende technieken. Heb veel shake plezier en proost!

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur!

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Je zou alle dagen onze cocktaulworkshop kunnen doen. We werken op drukke dagen met tijdslots:

-15,00 – 16,30

-16,30 – 18,00

-18,00 – 19,30

Mocht jouw tijdsvoorkeur hier niet bijzitten dan kunnen we in overleg een andere tijd uitzoeken.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl