Veel gestelde vragen

Het spel is te spelen met minimaal spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. De beste spelervaring heb je met 3-8 spelers per groep. Het is ook mogelijk om meerdere groepen tegelijk te boeken, je kunt online reserveren voor 3-24 personen.

Wil je voor meer dan 24 personen reserveren of kan je niet met Ideal betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur in tijden van quarantaine. Via je appgroep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van een school. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden/familie en voegt de schooldirecteur toe. De 60 minuten gaan in…

Stappenplan

  1. Maak een WhatsApp-groep aan met de deelnemende spelers. De naam die de WhatsApp-groep moet hebben staat in de bevestigingsmail. 
  2. Maak ook een groep aan via Teams, Skype, Houseparty, Hangouts of een soortgelijke app om live met elkaar te kunnen video- overleggen. Wij hoeven hier niet aan deel te nemen.
  3. Deel alle waardevolle informatie in de WhatsApp-groep.
  4. Zorg dat alle teamgenoten er op tijd klaar voor zitten.
  5. In de bevestigingsmail van jullie boeking staat het telefoonnummer van de Dhr. Dremstijn, de schooldirecteur. Dit telefoonnummer voeg je toe aan je WhatsApp-groep.
  6. De schooldirecteur begeleid actief in de WhatsApp groep d.m.v. tips, hints, vragen en andere leuke opmerkingen. Interactie & plezier vinden wij heel belangrijk.
  7. Vanaf het moment dat het spel start heb je 60 minuten om het mysterie op te lossen.

 

Vereisten om het Hoogeboom Mysterie te kunnen spelen
1. Minimaal 1 persoon heeft toegang tot internet.

Belangrijke tips
1. Testgroepen gaven aan het fijn te vinden via beeld en/of spraak contact te hebben tijdens het spelen. We raden aan om Skype, Teams, Hangouts Houseparty of een andere app te gebruiken om te communiceren.
Vergeet echter niet actief te zijn in de appgroep, dat maakt de interactie met de schooldirecteur een stuk leuker.
2. Niet per se nodig, maar je kunt sneller en duidelijker dingen opzoeken als iemand een laptop of desktop bij de hand heeft.

Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens jullie quarantaine! ✌

Tijdens het spel heb je contact met de directeur van het Hoogeboom College. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen. De directeur kan veel aan, maar we houden het graag beheersbaar voor hem. 😉

Niet zoveel 😄

Iedereen die meedoet, moet vooraf in dezelfde WhatsApp-groep zitten. Wanneer jullie je niet op dezelfde locatie bevinden is het belangrijk een videocall te starten zodat jullie goed kunnen samenwerken en overleggen. Daarnaast heb je als team toegang tot het internet nodig. Een goede internetverbinding is daarom handig als je gaat spelen!

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot samen in één WhatsApp-groep zitten.

in de bevestigingsmail van jullie reservering staat het 06-nummer van Dhr. Dremstijn, de schooldirecteur. 10 minuten voor aanvang van het spel voeg je dit nummer toe aan jullie WhatsApp-groep en het spel kan beginnen…. 

Spannend!

Zeker! De schooldirecteur blijft tijdens het spel bereikbaar en denkt graag met jullie mee. Het mysterie moet immers snel opgelost worden…

Het Hoogeboom Mysterie is te spelen voor iedereen vanaf 12 jaar. Groepen met alléén kinderen van 12 tot 16 raden we niet aan.

Het Hoogeboom Mysterie is niet eng, wel spannend. Jullie speuren gezamenlijk en het doel is om het binnen 60 minuten op te lossen. Dat zorgt voor druk en spanning.

Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens Corona! ✌

Het spel is zeker niet makkelijk. Maar, gelukkig kun je een beroep doen op de directeur van het Hoogeboom College om mee te denken. 

Tot nu toe lukt het meer dan 60% van de groepen om binnen het uur het spel op te lossen.

Lukt het jullie niet binnen het uur, dan kun je alsnog verder spelen om het mysterie op te lossen. 

Altijd prijs dus! 😎

De kosten zijn 9,75 inclusief BTW per deelnemer.

Let op: voor grotere groepen (meer dan 24 personen) kunnen wij een prijs op maat maken. Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen.

Betalen kan snel en veilig via iDeal.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in Coronatijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl

Veel gestelde vragen over hoogeboom mysterie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen?

Staat je antwoord er niet tussen?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen?