Veel gestelde vragen

Via een link kan elke speler een eigen unieke bingokaart genereren. Via een videocall zullen de muzikanten de Bingo hosten. Guus speelt en zingt achter de piano of Marloes en Niels, ons muzikale duo, spelen allerlei liedjes die op de bingokaarten staan. We spelen dan voor de horizontale rij, verticale rij en volle kaart! Het is heel gezellig en er wordt altijd veel meegezongen. 

 

Speciaal voor de Decembermaand:

Vanwege de grote vraag van bedrijven om samen het jaar digitaal af te sluiten is de door jouw gekozen datum en tijd in onze agenda helaas vol. Nu hebben wij een super tof aanbod, zodat jullie alsnog onze Kersteditie van de MuziekBingo kunnen gaan spelen. Dit aanbod houdt in; de do-it-yourself versie van de MuziekBingo! Je ontvangt van ons een volledig pakket met hierin de gehele opname van de Muziekbingo én instructies hoe jullie zelfstandig de Bingo kunnen leiden en beoordelen. Nu kunnen jullie er je eigen draai aan geven, met een beetje hulp van ons!

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook indiviuel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden tm 80 personen.

Wil je voor meer dan 80 personen reserveren of kan je niet met Ideal betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan is het samen afsluiten van het jaar onder het genot van live entertainment absoluut een aanrader! Deze Kerst Bingo is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen!

De Kerstbingo duurt ongeveer een uur, maar kan ook in 30 minuten gespeeld worden.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

De Kerstbingo is ontzettend populair en helaas zijn sommige dagen al volgeboekt. Je kunt dan nog wel kiezen voor onze do-it-yourself MuziekBingo!

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl