Veel gestelde vragen

De Kerst Pubquiz bestaat uit 5 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziek Intro’s, en Logo’s geheel in kerstsferen! De Quiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden, zolang onze beschikbaarheid dit toelaat. Er is namelijk wel een spelbegeleider van ons aanwezig die de quiz met jullie gaat delen. 

 

We nemen het puntsgewijs met jullie door:  

  • De Social KerstQuiz duurt maximaal 75 minuten
  • Je kunt de quiz individueel spelen of je vormt zelf teams van 4 á 5 personen. Als je in een team speelt, overleg je via bv. WhatsApp met je teamgenoten welke antwoorden je gaat geven.
  • De Social KerstQuiz wordt gespeeld in Zoom omdat de kwaliteit dan het beste gewaarborgd kan worden. Het is op verzoek mogelijk om met bv. Teams te werken maar dit raden wij niet aan. Je ontvangt van ons een link naar een Zoom meeting. Hier zal één van onze spelbegeleiders de Social KerstQuiz aan jullie presenteren.
  • De antwoorden van de Social KerstQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com op de telefoon. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de Social KerstQuiz in zoom.
  • Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz
  • Na afloop volgt natuurlijk de eindstand!

Speciaal voor de decembermaand;

Vanwege de grote vraag van bedrijven om samen het jaar digitaal af te sluiten is de door jouw gekozen datum en tijd in onze agenda helaas vol. Nu hebben wij een super tof aanbod, zodat jullie alsnog onze Kersteditie van de SocialQuiz kunnen gaan spelen. Dit aanbod houdt in; de do-it-yourself versie van de Quiz! Je ontvangt van ons een volledig pakket met hierin de gehele opname van de kerstquiz én instructies hoe jullie zelfstandig de quiz kunnen leiden en beoordelen. Nu kunnen jullie er je eigen draai aan geven, met een beetje hulp van ons!

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook indiviuel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden tm 80 personen.

Wil je voor meer dan 80 personen reserveren of kan je niet met Ideal betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: AlgemeenBezienswaardighedenGeschiedenisMuziekintro’sSport en Logo’s.

De socialquiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Nu zijn wij in de decembermaand voor de Social Kersteditie op bepaalde dagen volgeboekt. Wil je toch graag de quiz spelen? Boek dan onze do-it-yourself kerstquiz! 

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl