Veel gestelde vragen

Tijdens de workshop wordt de groep ingedeeld in subgroepjes waarbij in spelvorm aan de slag gaat. Dmv rollenspellen en actief onderhandelen kan er per team punten verdient worden. Het groepje met de meeste punten wint! 

In een videocall en breakout rooms zal de workshop gegeven worden en worden de rollen verdeeld! 

Begeleiding door:

Fred Schonewille – een van de meest ervaren legal mediators in Nederland, mediation advocate, docent, onderzoeker en auteur op het terrein van mediation 

Marije de Rooij – adviseur en mediator voor families op het snijvlak van familie, bedrijf en vermogen, met langjarige (internationale) directie ervaring.

Voor een optimale beleving houden we ons aan voor een workshop aan:

  • Minimaal 12
  • Maximaal 30

 Meer kan eventueel ook. We splitsen de groep dan op in subgroepen om de workshop te volgen!

Met de onderhandel training leer je spelenderwijs om effectiever te onderhandelen. Een uitdagende en leerzame activiteit waar de deelnemers niet alleen in het spel maar ook in het dagelijks leven veel aan zullen hebben!  

De gehele workshop duurt 75 tot 90 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Het Onderhandelspel is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond, op de zondag na. Laat ons weten wanneer dan zullen we de beschikbaarheid van Fred en Marije nagaan.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl