Veel gestelde vragen

Leuk dat jullie overwegen deze activiteit te gaan doen. Onze ervaren instructice zorgt dat een schilderworkshop een ware beleving is waarbij je even alles om je heen vergeet en helemaal gefocust bent op jouw kunstwerk. De doelgroep zijn vooral de mensen die nog nooit eerder geschilderd hebben. 

 

Samenvattend werkt de schilderworkshop als volgt;

 1. Reserveer bij ons een datum en een tijd
 2. Je ontvangt van ons een format voor het aanleveren van adressen. Deze hebben wij uiterlijk 7 werkdagen van te voren nodig
 3. Iedere deelnemers ontvang thuis het schilderpakket met hierin: 
 • Een oud steigerhouten plankje van 15×15 cm
 • Voorbeeld van het schilderij
 • Kuipjes met de benodigde verf
 • Een beker, een doekje
 • 4 kwasten
 • Plastic schort
 1. Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal Connie hier inloggen en met jullie de schilderworkshop starten. Connie is live aanwezig in de call, geeft instructies en deelt met jullie haar voorafgaand opgenomen workshopmateriaal. 
 2. Veel schilderplezier!

De workshop is vanaf 20 personen te volgen tot wel 100 personen. Mocht je met een kleiner gezelschap willen schilderen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De prijzen pp zullen dan stijgen. Vraag voor een prijsindicatie een offerte aan!

Connie’s motto is: ‘iedereen kan schilderen!’ Stap-voor-stap schildert zij het kunstwerkje voor tijdens een online Zoom (of Teams) workshop, zodat iedereen een geweldige creatie maakt op een oud steigerhouten plankje. Leuk aan de muur op kantoor of om gewoon thuis neer te zetten op de ‘pronk’. Op deze manier voel je toch de teamspirit en ben je heerlijk creatief bezig met je team.

De schilderworkshop duurt ongeveer een uur!

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

De Online Schilderworkshop is elke doordeweekse dag te volgen van in de ochtend tot in de avond! Doe bij ons een aanvraag wanneer jullie willen gaan schilderen dan kijken wij wat er mogelijk is.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl