Veel gestelde vragen

Er worden 2 witte wijnen en 2 rode wijnen opgestuurd, deze wijnen komen uit diverse wijnlanden en uiteraard  vertelt de wijnexpert ook welk gerecht je er het beste  na afloop bij kan koken. Want wijn smaakt toch altijd nog lekkerder met een goed gevuld bord! 

 

Samenvattend werkt de wijnproeverij als volgt;

  1. Reserveer bij ons een datum en een tijd
  2. Je ontvangt van ons een format voor het aanleveren van adressen. Deze hebben wij uiterlijk 7 werkdagen van te voren nodig
  3. Iedere deelnemers ontvang thuis het wijnpakket met 4 overheerlijke wijnen (100 ML), waarvan 2 wit en 2 rood.
  4. Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal de wijnexpert hier inloggen en met jullie de wijnen proeven
  5. Geniet, leer en proost!

Minimaal afname van 15 personen. 

Virtueel proosten en met elkaar praten over de proef & thuiservaring. Hoe leuk is dat! Proef en beoordeel met je collega’s en geniet samen van vier geweldige wijnen. Deze wijnproeverij is zo uniek omdat een ervaren wijnexpert jullie live begeleid om zo de ervaring van wijn drinken helemaal tot leven te laten komen.

De gehele wijnproeverij duurt ongeveer 60 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

De Online Wijnproeverij is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond, op de zondag na. Doe bij ons een aanvraag wanneer jullie willen gaan proeven dan kijken wij wat er mogelijk is!

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Vraag over een andere activiteit?

Klik op een van onze activiteiten hieronder om de veel gestelde vragen te lezen.

Leisureteam bv

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo
info@leisureteam.nl