Workshop in Amersfoort

Een leerzame workshop is vaak een hele verrassende invulling voor groepen in Amersfoort. Je ontdekt elkaars en je eigen verborgen talenten door creatief met een workshop bezig te zijn. Van een eigen bloemstuk maken tot het bespelen van een muziekinstrument. Voor elke groep kunnen we een geschikte workshop aanbevelen en boeken!

Bekijk hier al onze Workshops in Amersfoort

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk het aanbod van workshops in Amersfoort en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Dan wordt je al snel geĆÆnformeerd over de activiteit. Vind je het leuk om na de workshop nog iets totaal anders te doen? We informeren je indien gewenst over andere toffe workshops en mogelijkheden

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

LeisureTeam ziet een workshop als geslaagd wanneer de deelnemers iets over het onderwerp hebben geleerd Ć©n wanneer de deelnemer elkaar beter en op een andere manier hebben leren kennen. Dit heeft dan weer positieve gevolgen voor de dynamiek in deze groep! Ook kan LeisureTeam een geheel programma voor je samenstellen bestaande uit verschillende workshops die we op je eigen locatie of een andere afgesproken locatie kunnen faciliteren. Informeer naar de mogelijkheden via een vrijblijvend offerte formulier.

Workshops delen we onder in verschillende soorten categorieƫn. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Zo kan je eens een kijkje nemen op onze pagina met alle actieve en sportieve workshops. Met deze workshops valt er altijd genoeg te beleven en is ideaal voor groepen die niet terugdeinzen van wat onderlinge competitie. Of we raden je aan eens inspiratie op te gaan doen op onze pagina met allerlei educatieve workshops. Hier leren de deelnemers vaak over een onderwerp dat zij in de toekomst vaak nog kunnen inzetten. Liever ieders creativiteit uitdagen met een creatieve workshop?

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons Ć³f vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo