Workshop in Gramsbergen

Een leerzame workshop is vaak een hele verrassende invulling voor groepen in Gramsbergen. Je ontdekt elkaars en je eigen verborgen talenten door creatief met een workshop bezig te zijn. Van een eigen bloemstuk maken tot het bespelen van een muziekinstrument. Voor elke groep kunnen we een geschikte workshop aanbevelen en boeken!

Bekijk hier al onze Workshops in Gramsbergen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk het aanbod van workshops in Gramsbergen en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Dan wordt je al snel geĆÆnformeerd over de activiteit. Vind je het leuk om na de workshop nog iets totaal anders te doen? We informeren je indien gewenst over andere toffe workshops en mogelijkheden

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Om een goede beslissing te nemen welke workshop het beste bij jullie past is het belangrijk om vooraf jezelf goed te oriƫnteren en uit te zoeken wat je wil bereiken met de workshop. Onze workshops brengen namelijk plezier en gezelligheid teweeg, maar zijn in eerste instantie natuurlijk bedacht om de deelnemers iets bij te leren of iets te laten ervaren. LeisureTeam denkt graag met je mee en zo kan een eventplanner ook een volledig workshop programma voor jullie samenstellen. Hiermee gaan jullie een diverse en leerzame dag tegemoet.

Workshops delen we onder in verschillende soorten categorieƫn. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Zo kan je eens een kijkje nemen op onze pagina met alle actieve en sportieve workshops. Met deze workshops valt er altijd genoeg te beleven en is ideaal voor groepen die niet terugdeinzen van wat onderlinge competitie. Of we raden je aan eens inspiratie op te gaan doen op onze pagina met allerlei educatieve workshops. Hier leren de deelnemers vaak over een onderwerp dat zij in de toekomst vaak nog kunnen inzetten. Liever ieders creativiteit uitdagen met een creatieve workshop?

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons Ć³f vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo