Workshop in Groningen

De gaafste workshops in Groningen vind je op LeisureTeam! Bekijk hieronder al onze mogelijkheden. Tijdens een workshop komen zaken als teamwork en creativiteit vaak aan bod. Goed voor zowel het teamgevoel als voor de persoonlijke ontwikkeling van elk individu. We raden onze workshops in groepsverband dus zeker aan voor elk gezelschap.

Bekijk hier al onze Workshops in Groningen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk onze favoriete workshops in Groningen op deze pagina en organiseer met plezier een workshop voor je collega’s, vrienden of familie. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en dan ontvang je al snel een prijsopgave en de nodige informatie over de door jou gekozen workshop.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Je kunt ervoor kiezen om een enkele workshop te boeken, maar je kunt ook gaan voor een combinatie van verschillende workshops. Veel van de workshops zijn op elke locatie te faciliteren en een volledig programma kan door LeisureTeam worden samengesteld. Op deze manier kan je gezelschap ook zelf kiezen welke workshop(s) ze willen volgen. Zo zorg je ervoor dat iedereen geboeid blijft en verzorgen we samen een super geslaagde dag vol met leerzame workshops.

Wanneer je wilt gaan voor een toffe workshop dan zijn er verschillende soorten workshops mogelijk. LeisureTeam brengt je graag op ideeën. Je kan je team bijvoorbeeld verrassen met een overheerlijk culinaire workshops workshop. Tijdens een culinaire workshop mag natuurlijk geproefd en gegeten worden. Wie maak je hier nu niet gelukkig mee? Of je kan bijvoorbeeld eens een kijkje nemen naar onze creatieve workshops. Super leuk om samen met je gezelschap creatief bezig te zijn. Toch op zoek naar een workshop in de buitenlucht? Dan kan één van onze workshops in de natuur voor een perfecte invulling voor je teamuitje.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo