Workshop in Sneek

Wil jij graag een workshops organiseren in Sneek waar elke deelnemer echt iets van opsteekt? Dan zit je goed met de workshops van LeisureTeam. Een workshop zal naast een leerzame ervaring ook veel plezier met zich meebrengen! De workshops resulteren in het verbeteren van bepaalde skills die alle deelnemers in de toekomst nog kunnen inzetten.

Bekijk hier al onze Workshops in Sneek

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Er zijn verschillende workshop mogelijkheden in Sneek. Deze zijn op deze pagina te vinden! Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt, informeren we je graag over de workshop. We organiseren op deze manier samen een toffe beleving waar alle deelnemers in de toekomst nog wat aan hebben.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Wanneer je een keuze moet maken tussen verschillende workshops dan is het vaak een kwestie van de juiste balans vinden tussen plezier en het nuttige. Ook hoop je dat je voor elke deelnemer de juiste keuze maakt. Wanneer je voor grotere groepen een workshop gaat organiseren dan adviseren wij je ook graag over de mogelijkheid om meerdere activiteiten op een dag met verschillende doeleinde te combineren. Zo houd je iedereen geboeid en verzorgen we een super leuke en geslaagde dag vol met workshops.

Om de keuze makkelijker te maken kun je vooraf bedenken wat je wilt bereiken met het volgen van de workshop. Wanneer je namelijk het doel van de workshop eenmaal voor jezelf en het team hebt bepaalt kun je gaan kijken welk soort workshop hier het geschikts voor is. Heb je als doel om je collega’s, familie of vrienden van wat beweging te bezorgen en te werken aan jullie samenwerking? Dan zou een actieve workshop voor jullie weggelegd kunnen zijn. Heb je als doel om rustig te kunnen kletsen en elkaar beter te leren kennen in een andere setting dan adviseren we je om een onze creatieve workshops te bekijken. Als je toch liever een leerzame workshop voor je gezelschap wilt organiseren, dan zou ons aanbod van educatieve workshops nog wel eens wat voor je kunnen betekenen.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo