Workshop in Vlaardingen

Op zoek naar een leerzame workshop in Vlaardingen? Een workshop waar later nog lang over nagepraat wordt? Dan zit je goed bij LeisureTeam. Wij helpen je graag verder om een workshop te organiseren in omgeving Vlaardingen. Veel van de workshops kunnen we ook op een door jouw gewenste locatie verzorgen.

Bekijk hier al onze Workshops in Vlaardingen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk op deze pagina het aanbod van de workshops in Vlaardingen. Na een vrijblijvende offerte aanvraag ontvang je een prijsindicatie en alle informatie over de workshop. Mocht er interesse zijn in een combinatie van meerdere workshops dan kan je dit ook aangeven met het offerteformulier.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

LeisureTeam ziet een workshop als geslaagd wanneer de deelnemers iets over het onderwerp hebben geleerd én wanneer de deelnemer elkaar beter en op een andere manier hebben leren kennen. Dit heeft dan weer positieve gevolgen voor de dynamiek in deze groep! Ook kan LeisureTeam een geheel programma voor je samenstellen bestaande uit verschillende workshops die we op je eigen locatie of een andere afgesproken locatie kunnen faciliteren. Informeer naar de mogelijkheden via een vrijblijvend offerte formulier.

Met workshops kun je eigen alle kanten op gaan. Wil je bijvoorbeeld je collega’s, vrienden of familie in de watten leggen met een heerlijke proeverij of een onvergetelijke cocktail workshop? Dan moet je zeker eens kijken naar onze culinaire workshops? LeisureTeam brengt je graag op heerlijke ideeën! Wanneer je de focus wilt leggen op het verbeteren van de onderlinge samenwerking en je jouw groep graag in beweging ziet komen, dan adviseren we je te kiezen voor een echte actieve workshop. Dan deinzen jullie vast niet terug van wat competitie! Brengen jullie liever wat meer tijd met elkaar door in een rustig omgeving waar mogelijkheid is om rustig bij te praten tijdens een schilder of teken workshop? Bekijk dan eens onze creatieve workshops!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo