Workshop in Waalwijk

Wat tof dat je interesse hebt in één van de workshops van LeisureTeam in Waalwijk! Wanneer je een workshop met je vrienden, collega’s of familie gaat doen moet het leuk zijn voor de gehele groep! Hierdoor kan het soms lastig zijn om een keuze te maken welke workshop jullie het beste kunnen gaan doen in Waalwijk. LeisureTeam helpt je hier graag bij en zo hebben we de tofste workshops voor groepen al voor je geselecteerd voor groepen.

Bekijk hier al onze Workshops in Waalwijk

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk waar je interesse naar uitgaat en dan adviseren we je graag over de mogelijkheden in Waalwijk. Mocht je interesse hebben in een volledig programma met verschillende workshops laat het ons dan weten. We hebben hiervoor een divers portfolio beschikbaar en deze workshops kunnen we landelijk faciliteren.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Er zijn allerlei verschillende soorten workshops beschikbaar. Voordat je een keuze gaat maken is het dus goed om na te denken welk doel je met een workshop zou willen bereiken. Willen jullie zelf met je handen iets leren maken of willen jullie liever een instrument leren spelen en samen muziek gaan maken? Met LeisureTeam hebben we allerlei mogelijkheden. Wordt het een onvergetelijke en interessante lachworkshop of gaan jullie toch voor de djembé workshop? Kijk rustig rond en kies dan een toffe workshop uit.

Met een leuke workshops kun je eigenlijk alle kanten opgaan. Je kan het gezelschap bijvoorbeeld in beweging laten komen met onze actieve workshops. Denk hierbij aan suppen of windsurfen! Wat ook ideaal is om met een groep collega’s, vrienden of familie te doen is één van onze creatieve workshops. Wil je toch gaan voor een workshop waar iedereen na de workshop nog veel aan zal hebben dan is het zeker nuttig om de educatieve workshops eens te bekijken. Denk hierbij aan een mindfulness workshop of een training presentatievaardigheden.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo