Maak kennis met Julia

Van spelbegeleider tot mede-eigenaar

Zo ben ik bij LeisureTeam terecht gekomen

Hoi! Mijn naam is Julia en ik ben sinds oktober 2021 mede-eigenaar van LeisureTeam. Dat de toekomst dit voor mij in petto had, had ik nooit kunnen voorspellen. Hiervoor werkte ik namelijk sinds mijn 15de in de horeca. Toendertijd dacht ik dat het openen van een horecazaak mijn droom was, en daar was ik dan ook druk mee bezig – tot de coronapandemie roet in het eten gooide. Zo kwam er onverwachts een einde aan mijn horecaleven. Gelukkig ben ik niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en vond ik al snel een andere invulling. Als de ene deur dichtgaat, gaat er een andere deur open. Cliché, maar dus toch echt waar!

Ik kon beginnen als Online Escape Room begeleider bij LeisureTeam. Daar werd ik zo enthousiast van dat ik me steeds meer inzette voor het bedrijf. Dat ging niet onopgemerkt! Als gevolg van mijn inzet en de goede samenwerking met mijn collega’s kreeg ik een kans om het avontuur van ondernemerschap in te stappen en mede-eigenaar te worden.

Het team

Start van LeisureTeam

Samen met Jeroen Bos, Paul Leune en Chris Mulder wist ik in 2020 een succesvol bedrijf op te starten. Dat was best wel even spannend tijdens de coronapandemie, maar met ons online aanbod van groepsactiviteiten hadden we uniek aanbod weten te creëren. LeisureTeam was dus echt ontstaan vanuit de behoefte aan online alternatieven voor groepsuitjes die vanwege de een coronacrisis nauwelijks doorgang konden vinden. Ondertussen hebben we in 2,5 jaar tijd met LeisureTeam al voor 190.000 mensen een (online) event mogen organiseren! Hoe gaaf is dat?!

We hebben samen ontzettend veel geleerd tijdens ons avontuur om succesvol onze online uitjes op de kaart te zetten in Nederland. Nu we over zijn gegaan op het aanbieden van fysieke spellen en evenementen brengt dat vanzelfsprekend nieuwe uitdagingen met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een andere marketingstrategie en functieverdeling binnen ons team. Gelukkig gaan we niet snel een uitdaging uit de weg en zijn we heel trots waar we nu met LeisureTeam staan!

Mijn rol

Als mensen mij vragen wat ik nou precies doe, dan zal ik mijn functie niet snel in maar 1 woord omschrijven. Wat mijn werk namelijk zo leuk maakt is de continue afwisseling. In ieder geval vervul ik de taken van bedrijfsleider. Zo houd ik me dagelijks bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf, onderhoud ik onze relaties en ga ik op zoek naar nieuwe samenwerkingen! Ook stuur ik ons groeiende en gezellige team aan. Inmiddels bestaat dit team uit 9 werknemers en kijken we ernaar uit dit binnenkort weer uit te breiden. Last but not least steek ik graag de handen uit de mouwen als eventmanager. Alles wat te maken heeft met het afspreken, organiseren en plannen van een passend event gebeurt dan door mij.

Toekomst van LeisureTeam

Ik kijk uit naar de komende jaren met LeisureTeam en ik heb ontzettend veel zin om onze toekomstige klanten te helpen aan unieke en creatieve evenementen. Dit doen wij met een enthousiast team dat iedere klus met veel plezier aanpakt. We werken samen met goede partijen die toffe uitjes verzorgen en doen dit ondertussen door heel Nederland. We vinden het vooral leuk om samen te werken met lokale en kleine ondernemers en zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Daarnaast creëren we ook veel zelf en dat willen we in toekomst verder uitbreiden! Denk hierbij aan complete feesten, Escape Rooms, Serious Games en uitjes op maat. Voor elke setting kunnen we een toffe dag organiseren. Benieuwd geworden?

Voor een vrijblijvende kennismaking of samenwerking kan je mij bereiken via julia@leisureteam.nl of 033-2475159.