Organiseer een onovertroffen bedrijfsevenement

Wil jij een bedrijfsevenement organiseren maar weet je niet goed waar je beginnen moet? En welke invulling kan je aan het bedrijfsevenement geven? Een groots themafeest of wordt het toch een bedrijfsdag met allerlei verschillende activiteiten en workshops? Met LeisureTeam denken we graag met je mee en kunnen je vervolgens veel werk uit handen nemen. Na een eerste kennismaking met elkaar delen we ons plan voor jullie bedrijfsevenement zodat jullie kunnen beoordelen of dit is waar jullie naar op zoek zijn!

Al nieuwsgrierig?

Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan

Jouw bedrijfsevenement in 7 stappen

 • 1

  Vrijblijvende aanvraag:

  Nadat jullie de keuze hebben gemaakt om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen nemen we contact met je op om het kennismakingsgesprek te plannen.

 • Kennismaking
  2

  Kennismakingsgesprek:

  Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar en jullie bedrijf graag beter kennen. We bespreken de wensen, de reden of het doel van het evenement en wij delen alvast onze eerste ideeën. 

 • Voorstel op maat
  3

  Een voorstel op maat:

  Vervolgens sturen we je een eventplan en een prijsindicatie op. Als dit plan eenmaal aan alle wensen voldoet en we van jullie een GO krijgen starten we met de eerste voorbereidingen. 

 • 4

  Voorbereidingen:

  We plannen een bezoek aan de locatie en maken een vloerplan. We nodigen alle genodigden tijdig uit en we schakelen onze samenwerkingen in.

 • Updates
  5

  Updates:

  We geven jullie regelmatig updates over het proces en de stand van zaken. Er is altijd ruimte voor aanvullende wensen en feedback!

 • Draaiboek
  6

  Draaiboek:

  Minimaal een week voor het event presenteren we jullie een speciaal uitgewerkt draaiboek van het bedrijfsfeest met alle details en nodige informatie.

 • Het feest
  7

  Het feest:

  De dag van het event is aangebroken. We nemen de tijd voor de nodige voorbereidingen op de dag zelf en volgen het draaiboek. Wij hebben er zin in. Jullie ook? 

Inspiratie nodig? Bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement hier!

Voor deze bedrijven hebben we al een tof event verzorgd

Dit vonden andere mensen

 • Johan

  Prorail

  Geweldig team!

  Enorm compliment hoe jullie alles hebben opgezet die dag! Echt een top team!

 • Marieke

  Rabobank

  Super geslaagd!

  Ik kreeg snelle en enthousiaste hulp op zoek naar een leuke activiteit. Na het invullen van het contactformulier had ik jullie dezelfde dag nog aan de lijn. Het was super geslaagd. Goed geregeld, dankjewel!

 • Celine

  Leadlogic

  Wat een succes!

  Het Oktoberfest bij ons op kantoor was een groot succes! Met live entertainment, aankleding en barpersoneel. Het was echt super geslaagd. Ook hebben we leuke spellen tussendoor gedaan zoals beerpong en spijkerslaan. We gaan zeker nog eens gebruik maken van jullie service!

 • Helemaal super!

  Crazy 88 was helemaal super! Heel duidelijk allemaal en enorm geslaagd. Nogmaals bedankt!

We helpen je graag!

Heb je een vraag? Kijk hier eens!

Een zorgeloos bedrijfsevenement? Ja hoor!

Klik op de afbeelding en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen! Hier organiseerden we een bedrijfsevenement voor ProRail. Met;
– een kennismakingsspel om de dag af te trappen
– een escape room op maat door een oude dubbeldekker als hoogtepunt
– een muzieke workshop tussendoor voor nog wat extra teambuilding
– én een hapje en een drankje achteraf voor de ontspanning
Zo hebben we een fantastische dag verzorgd. Ben je ook nieuwsgierig naar wat we met jouw event kunnen bereiken? Neem vrijblijvend contact op en dan vertellen we je graag meer.

Voorstel op Maat

Mogen wij je helpen om je bedrijfsevenement te organiseren? Dan starten we met een toffe samenwerking. We gaan veel ideeën en opties aan je voorstellen, maar luisteren ook naar jouw wensen en naar de verwachtingen van je organisatie. We onderzoeken mogelijke locaties of kijken naar de mogelijkheden op jullie eigen locatie. Na onze eerste gesprekken schrijven we een voorstel voor het bedrijfsevenement. Hier voegen we ook een prijsindicatie aan toe. We zijn heel benieuwd wat jullie van dit voorstel vinden.

Aan de slag

Is het voorstel helemaal naar wens? Dan hopen we dat jullie ons het bedrijfsevenement toevertrouwen. We gaan dan met veel plezier voor jullie aan de slag! We plannen een bezoek aan de desbetreffende locatie en maken een draaiboek. Hiernaast schakelen we onze partners in indien nodig en zorgen we dat iedereen er klaar voor is! Minimaal een week voor het event presenteren we jullie het draaiboek van het bedrijfsevenement en nemen we de tijd om alle details en nodige informatie met jullie te delen. Het bedrijfsevenement kan nu echt beginnen! Zijn jullie er klaar voor?

Laten we je bedrijfsevenement gaan plannen!

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag
Map locatie

Kantooradres

Harderijkerweg 141
3852AB Ermelo