Educatieve uitjes

Voor educatieve activiteiten zijn we bij LeisureTeam van allerlei mogelijkheden voorzien. Laat je inspireren tijdens een middag waarbij jij en alle deelnemers veel zullen opsteken voor in de toekomst.

Bekijk hier alle educatieve uitjes

Filter

Leer bijvoorbeeld hoe je gericht en verantwoord kunt onderhandelen tijdens een onderhandel workshop. Of kies voor een training in presenteren of debatteren en sta versteld welke stappen je zult maken. Kom sterker in je schoenen te staan door een educatief uitje.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over educatieve uitjes

Wat een educatieve activiteit zo gaaf maakt is dat het vaak samen gaat met een originele spelvorm. Dit resulteert in veel plezier en veel interactie binnen de groep.

Het hoeft niet allemaal zo serieus te zijn en de trainer zal jullie hierin ondersteunen. Uitdagend en leerzaam voor jong en oud en geschikt voor elk niveau van de gekozen activiteit.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo