Educatieve Workshops

Wil jij graag een workshops organiseren waar elke deelnemer echt is van opsteekt? Dan zit je goed met de educatie workshops van LeisureTeam. Een educatieve workshop zal naast een leerzame ervaring ook veel plezier met zich meebrengen! De workshops resulteren in het verbeteren van bepaalde skills die alle deelnemers in de toekomst kunnen inzetten.

Bekijk hier alle educatieve workshops

Filter

Er zijn verschillende educatieve workshop mogelijkheden. Deze zijn op deze pagina te vinden! Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt, informeren we je graag over de educatieve workshop. Hiernaast kunnen we een educatieve workshop gemakkelijk combineren met één van onze andere uitjes of workshops!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over educatieve workshops

Voor educatieve activiteiten zijn we bij LeisureTeam van allerlei mogelijkheden voorzien. Laat je inspireren tijdens een middag waarbij jij en alle deelnemers veel zullen opsteken voor in de toekomst. Leer bijvoorbeeld hoe je gericht en verantwoord kunt onderhandelen tijdens een onderhandel workshop. Of kies voor een training in presenteren of debatteren en sta versteld welke stappen je zult maken. Kom sterker in je schoenen te staan door een educatie uitje.

Wat een educatieve activiteit zo gaaf maakt is dat het vaak samen gaat met een originele spelvorm. Dit resulteert in veel plezier en veel interactie binnen de groep. Het hoeft niet allemaal zo serieus te zijn en de trainer zal jullie hierin ondersteunen. Uitdagend en leerzaam voor jong en oud en geschikt voor elk niveau van de gekozen activiteit.

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo