Teambuilding met je collega’s

Tijdens een uitje met je collega’s is ‘teambuilding’ vaak toch wel een absolute must! Bij veel van de bedrijfsuitjes en workshops op LeisureTeam is teambuilding een vereiste. We hebben daarom op deze pagina al onze teambuilding activiteiten geschikt voor collega’s voor jullie gesorteerd.

Bekijk hier alle teambuilding activiteiten

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Van quizzen tot actieve en sportieve uitjes, met een goede samenwerking maken jullie van dit uitje een ervaring waar jullie in de toekomst nog veel aan gaan hebben! Bij interesse adviseren we je ook graag over verschillende horecamogelijkheden en vervoer voor alle collega’s.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over teambuilding met je collega’s

Een teambuilding activiteit is de perfecte manier om samenwerking en teamspirit binnen een groep mensen te verbeteren. Geef jouw team of bedrijf dus een boost door te kiezen voor een teambuilding activiteit! Door samen een team uitdaging aan te gaan en even los te komen uit het dagelijkse riedeltje leren jullie elkaar beter en op een andere manier kennen. Zo weet je beter wat je aan elkaar hebt en hoe je elkaars kwaliteiten kunt inzetten.

Met de teambuilding activiteiten van LeisureTeam verbeteren jullie het functioneren als team op originele en speelse manier. We hebben ruim aanbod dat ervoor zorgt dat jullie band versterkt wordt. Jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een teambuilding dag vol met actie en avontuur tijdens een outdoor programma. Of ga voor een culinaire teambuilding dag waarbij jullie een gezamenlijke maaltijd creëren. Bij LeisureTeam helpen we graag een geheel teambuildingdag samen te stellen met verschillende activiteiten. Alleen met teamwork, goede communicatie en vertrouwen in elkaar worden deze activiteiten een groot succes.

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo