Groepsuitje

Wat tof dat jij en je vrienden, familie of collega’s samen een groepsuitje willen organiseren! Bij LeisureTeam hebben we vele groepsuitjes verspreid over Nederland. We willen er zeker van zijn dat we jouw groep de leukste activiteit bieden. We adviseren je daarom graag met én over ons aanbod.

Bekijk hier al onze groepsuitjes

Filter

Bovenstaand vind je al onze mogelijkheden voor groepsuitjes. Welk groepsuitje heeft jouw voorkeur?

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over groepsuitjes

Het is niet altijd even makkelijk om de verantwoordelijkheid te dragen voor het reserveren van jullie groepsuitje. Wat is nu de meest geschikte activiteit en welke omgeving past het beste bij jou en groep? Wat vaak helpt is om vooraf na te denken wat je met het groepsuitje wilt bereiken. Gaat het jullie vooral om gek doen en plezier maken of wil jou groep elkaar nog wat beter leren kennen dmv een samenwerkings activiteit? Je kan met een groepsuitje er voor kiezen om plezier en een bepaald doel met elkaar te combineren. Verbeter bijvoorbeeld de groepsdynamiek met een sportieve teambuilding activiteit!

Je kunt alle groepsuitjes op deze pagina vinden. Neem de mogelijkheden rustig door en vraag een vrijblijvende offerte aan! We nemen dan snel contact met je op om je hier meer over te vertellen. Het is overigens ook mogelijk om meerdere groepsuitjes met elkaar te combineren en veel groepsuitjes kunnen ook op locatie worden georganiseerd.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo