Actieve en Sportieve uitjes

Laat je inspireren door de actieve en sportieve activiteiten van LeisureTeam! Er is voor ieder wat wils in onze selectie van sportief aanbod. Leer bijvoorbeeld tafeltennis als een pro en win het toernooi tijdens een tafeltennisclinic! Of balanceer een middag op het water tijdens een sup workshop met tour.

Bekijk hier alle actieve en sportieve uitjes

Filter

Jong of oud, ervaren of nog geen enkele kennis, dit maakt vaak niet uit. Ervaren instructeurs geven jullie namelijk met liefde en vooral veel enthousiasme de ins en outs van hun sport!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over actieve en sportieve uitjes

Competitieve deelnemers zitten ook goed met deze gave sportieve uitjes. Vaak wordt er namelijk nog wel een onderling wedstrijdje of toernooitje georganiseerd.

Altijd goed om elkaar scherp te houden, maar uiteindelijk staat plezier voorop. Tussen ons aanbod zit vast en zeker een geschikt sportief uitje voor jouw groep. Daag elkaar uit en test elkaars doorzettingsvermogen en energie!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo