Avontuurlijk Personeelsuitje

Wil je zorgen voor een onvergetelijk personeelsuitje bekijk dan zit je goed met deze avontuurlijke personeelsuitjes. Met deze activiteiten valt er altijd genoeg na te praten en zal het personeelsuitje niet snel vergeten worden. Hiermee bezorgen we je collega’s een personeelsuitje vol met spanning, uitdagingen en fun. Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk hier al onze avontuurlijke personeelsuitje

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Gezellige en avontuurlijke personeelsuitjes vinden wij bij LeisureTeam belangrijk! Het samen ontdekken zorgt ervoor dat jullie activiteit een hele mooie herinnering wordt. Het personeelsuitje kun je gemakkelijk combineren met een tweede activiteit of een welverdiende borrel! Vraag een vrijblijvende offerte aan en dan ontvang je al snel meer informatie.

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over avontuurlijke bedrijfsuitjes

Met een avontuurlijk personeelsuitje beleven jullie een middag vol avontuur en bij vele mogelijkheden voelen jullie de adrenaline door je lichaam gieren. Wanneer jullie de spanning op willen zoeken dan zijn de avontuurlijke uitjes van Uitjesmarkt perfect! Dit kan namelijk met veel van onze avontuurlijke uitjes. Voel bijvoorbeeld de spanning toenemen tijdens het klimmen en klauteren bij een outdoor activiteit of wanneer je met jouw team gaat voor de winst tijdens het lasergamen.

Hiernaast zijn er natuurlijk ook avontuurlijke personeelsuitjes die je in alle rust en met veel ontspanning kunt doen. Huur bijvoorbeeld een e-chopper en volg een prachtige route over de Veluwe! Of ga het water op tijdens een avontuurlijke boottrip. Allerlei activiteiten die op je bucket-list staan en waarvan het hoog tijd is dat deze eens afgestreept worden.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo