Personeelsuitje

Op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje met al collega’s? Dan zit je goed bij LeisureTeam. Wij hebben vele gave bedrijfsuitjes! We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Gaan jullie voor culinair of zoeken jullie liever actie en avontuur op? Vraag een offerte aan en dan ontvang je snel meer informatie over de activiteit.

Bekijk hier alle bedrijfsuitjes

Filter

Bovenstaand vind je al onze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Welk bedrijfsuitje heeft jouw voorkeur?

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over bedrijfsuitjes

Een keuze maken tussen alle uitjes en activiteiten voor je bedrijfsuitje kan soms lastig zijn. Een advies dat vaak goed kan helpen is om voordat je je zoektocht begint jezelf af te vragen wat het doel van je bedrijfsuitje precies is. Kom je liever samen in beweging met een sportieve teambuilding of wil je goede gesprekken voeren tijdens een creatieve brainstorm? Wanneer je hier van te voren over nadenkt maakt dat het maken van je keuze een stuk makkelijker! De opties kan je vinden op onze website.

We kunnen ook adviseren bij het combineren van verschillende uitjes om er een complete bedrijfsdag van te maken! Hiernaast kan LeisureTeam ook het extra werk uit handen nemen, door bijvoorbeeld de locatie te regelen of een heerlijke borrel of diner. Onderstaand vind je alle mogelijkheden van bedrijfsuitjes.

Dit vonden andere mensen

  • Aanrader om te doen

    Hele goede en fijne workshop gekregen van Renate. Aanrader om te doen met vriendinnen!

  • Actief, fietsend stilstaan bij rijke historie van Harderwijk

    Fietsend met Mirjam onze gids kregen we zoveel nieuwe indrukken van Harderwijk , als toeristische trekpleister bekend maar niet met zijn rijke geschiedenis en nieuwbouw op de watereilanden, zoveel mooie plekken die we nooit eerder gezien hebben!

  • Bedankt

    Bij deze wil ik je laten weten dat het gisteren avond echt super was!!! Bedankt voor de leuke workshop en Sulayca natuurlijk ook, want zij was ook echt in een woord geweldig.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo