Teamuitje in Goedereede

In Goedereede zijn er allerlei teamuitjes mogelijk met LeisureTeam. Van overheerlijke proeverijen tot samen sportief bezig zijn! Een uitje en ontspanning buiten de werkvloer voor je team resulteert vaak in betere sfeer en prestaties op de werkvloer. Een teamuitje kan dus hele positieve gevolgen met zich meebrengen. Hoogste tijd dus voor een goed georganiseerd teamuitje in Goedereede!

Bekijk hier al onze Teamuitjes in Goedereede

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Maak nieuwe herinneringen samen met je team door een keuze te maken uit één van de teamuitjes van LeisureTeam. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt wordt er gedetailleerde informatie en een prijsopgave naar je toegestuurd. Onze hosts helpen je vervolgens graag verder om het teamuitje in Goedereede te boeken.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

De teamuitjes van LeisureTeam brengen veel gezelligheid met zich mee, maar hebben vaak ook een achterliggend doel. Het is goed om na te denken over dit doel voordat je een teamuitje boekt. Denk hierbij aan het doel om beter met elkaar te kunnen samenwerken of elkaar eens op een ander vlak te leren kennen. Door dit doel in je achterhoofd te houden wordt het makkelijk een geschikt teamuitje uit te zoeken.

Wanneer je het doel van het teamuitje eenmaal voor jezelf en het team hebt bepaalt kun je gaan kijken welk soort activiteit hier het geschikts voor is. Wil je bijvoorbeeld werken aan de relaties binnen het team of wil je dat collega’s beter met elkaar leren samenwerken? Bekijk dan eens de teamuitjes op onze teambuilding pagina. Houd je van een competitief element en wil je je collega’s wat frisse lucht en beweging bezorgen? Dan zou een sportieve teamuitje wat voor jullie kunnen zijn! Toch op zoek naar wat meer ontspanning en werken aan creativiteit? Dan adviseert LeisureTeam je graag met deze creatieve teamuitjes.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo