Teamuitje in Harderwijk

In Harderwijk en omgeving zijn er allerlei teamuitjes mogelijk. Veel van deze teamuitjes kunnen we faciliteren op vele locaties verspreid over Nederland. Hier is LeisureTeam erg flexibel in en we hebben de tofste teamuitjes al voor je geselecteerd. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden.

Bekijk hier al onze Teamuitjes in Harderwijk

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Vind op deze pagina het aanbod van toffe teamuitjes in Harderwijk en bekijk rustig waar je interesse naar uit gaat. Onze hosts adviseren je vervolgens graag over de mogelijkheden. Het is eventueel ook mogelijk om door ons een programma te laten opstellen van verschillende activiteiten. Zo zorgen we samen voor een compleet en unieke teamdag in Harderwijk.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Het doel van onze teamuitjes is vaak om onderlinge samenwerking, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie aan te moedigen tijdens het teamuitje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een teambuilding activiteit. Met LeisureTeam hebben we in ieder geval allerlei mogelijkheden waarbij we dit doel willen behalen. Wordt het een hilarische en super interessante lachworkshop of gaan jullie samen muziek maken met een djembé workshop? Kijk rustig rond en kies dan een tof teamuitje of we maken samen een combinatie van activiteiten om een onvergetelijk teamdag te verzorgen!

Zoals vermeld hebben we veel verschillende mogelijkheden. Door het doel van het teamuitje vooraf te bepalen wordt het makkelijker om het juiste teamuitje te vinden. Wanneer je wilt werken aan de verstandhoudingen tussen de collega’s en zorgen voor verbinding, bekijk dan eens de teamuitjes op onze teambuilding pagina. Wil je gaan voor een competitief element om alle collega’s uit te dagen? Dan zou een sportieve teamuitjer wat voor jullie kunnen zijn! Toch op zoek naar wat meer ontspanning en de mogelijkheid om rustig te kunnen kletsen. Dan adviseren we je graag met onze creatieve teamuitjes.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo